True

AYATANA kombucha shoti


Kombucha shoti so pravzaprav koncentrirana kombucha. Ne imenujemo jih zaman tudi kombuchin eliksir - gre za napitek z daljšo fermentacijo, tako dolgo, da dobimo kombuchin kis.

Kombucha shoti so enako blagodejni za tvoje počutje kot kombucha, le intenzivnejši so. In seveda drugačnih okusov.

Kombucha shote smo začinili z najrazličnejšimi zelišči in začimbami, zato so prijetno "spicy" oziroma rahlo pekoči, na telo pa delujejo antiseptično. Jutranji kombucha shot te prebudi od znotraj navzven, po kosilu ali drugem obroku pa deluje kot digestiv in pomirja prebavo. Je res pravi eliksir dobrega počutja!

Clarico-Text-Image

Okusi AYATANA kombucha shotov

Ker so kombucha shoti koncentrirana kombucha oz. kombuchin kis, verjetno pričakuješ, da so močno kiselkasti, v resnici pa so zaradi dodanih sestavin rahlo pekoči, kar kislino povsem skrije. Rahla pekočina, stopnjo katere sicer najlaže določi vsak posameznik sam, te prebudi veliko prijetneje kot hladen tuš. ;)

BITTER PILL
(v pondubo pride kmalu)
GOLDEN BOMB
Neponovljivi okus in rahla pekočina ingverja.
MORNING CHILL
Aronija, brinove jagode in čili za ostrino.
 Clarico-Picture

Zakaj uživati kombucha shote

PREBUDI TE OD ZNOTRAJ NAVZVEN

Rahlo pekoča zelišča in začimbe v kombinaciji s kombuchinim kisom tvoja prebavila, posledično pa celo telo spravijo v pogon.

APERITIV IN DIGESTIV V ENEM

Kombucha shot pred obrokom deluje kot aperitiv, po njem pa kot digestiv, Odlično še zlasti za vse, ki se izogibate alkoholu.

DELUJE ANTISEPTIČNO

Rahlo pekoče sestavine, kot so čili, ingver, brinove jagode in kurkuma so resda rahlo pekoče, a obenem gre za sestavine, ki na telo delujejo antiseptično.

 Clarico-Picture

Prvošči si svoj dnevni booster energije!

Izbiraj med različnimi okusi AYATANA kombucha shotov in jih naroči naravnost na dom.