True


Kdo je AYATANA

in kaj vam zagotavljamo?

Odoo • Image and Text

Ljubitelji narave in naravnih sestavin


AYATANA je mlado podjetje iz Lesc na Gorenjskem, ki ga gradi ekipa ljubiteljev kombuche, fermentacije ter dobre, predvsem pa lokalne hrane.

Naša glavna dejavnost sta razvoj in proizvodnja fermentiranih izdelkov.

Začeli smo s fermentiranimi napitki in zvarili svojo kombucho, nato pa slovenskemu trgu kot prvi predstavili še vodni kefir ter kombucha shote.

Uigrana ekipa strokovnjakov


Vsi naši izdelki so plod lastnega razvoja hišne ekipe strokovnjakov in proizvodnje, kjer preverimo prav vsako podrobnost, preden izdelek pride do tebe. 

Že od prvega dne vemo, da so naši cilji najvišja kakovost in prefinjen okus, konstanten razvoj in preverjanje kakovosti, nobenih nepotrebnih dodatkov in skrb za varovanje okolja ter naravnih virov. 

Vsi procesi so skrbno nadzorovani s strani vodje proizvodnje in tehnologa, doktorja biologije, ki se že več let posveča fermentaciji. 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Sodobna polnilnica  


Poleg lastnega proizvodnega obrata, ki se nahaja v industrijski coni Lesce, imamo znotraj podjetja tudi polnilnico, lasten razvoj, skladišče in pripomočke za laboratorijsko testiranje. 

Kapaciteta naše proizvodnje nam omogoča razvoj in izdelavo izdelkov tako za lastno blagovno znamko kot tudi za white oziroma private label izdelke.  

Vedno sezonsko in lokalno


Okuse lastnih napitkov večinoma izbiramo sezonsko, saj menimo, da so ravno lokalne in predvsem sezonske sestavine tiste, ki pozitivno vplivajo na človekovo telo in dobro počutje.  

Med našimi sezonskimi izdelki so tako vodni kefirji (Summer Blossom - češnja in lipa) kot kombuche (zimska Winter spice z okusom zimskih začimb, poletna Beach please z okusom mojita).

Odoo • Text and Image

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.