True


Pravno obvestilo 

To pravno obvestilo zadeva vsakogar, ki obišče predmetno spletno mesto (v nadaljevanju uporabnik), zato priporočamo, da si ga natančno preberete.
Predmet tega pravnega obvestila se nanaša na vsebino in grafične elemente spletne strani www.ayatana.si. To spletno mesto in njegova celotna vsebina skupaj z grafičnimi elementi so last AYATANA, d. o. o.

Uporabnik tega spletnega mesta se obvezuje, da bo ob njegovem obisku in uporabi upošteval tukaj navedena pravila in pogoje, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorskih in drugih intelektualnih pravicah in lastninski pravici. Predmetnih spletnih strani se ne sme uporabljati za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno prenesti in natisniti v komercialne namene. Prepovedano je kakršnokoli spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, izdelkov ali storitev, ki so del teh spletnih strani, razen v primeru predhodnega pisnega dovoljenja lastnika strani. Izjemoma lahko uporabniki reproducirajo del vsebine na spletni strani, če navedejo spletno stran www.ayatana.si kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

Vsi uporabniki spletnega mesta objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, AYATANA, d. o. o., ter katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju teh spletnih strani, ne odgovarja za nikakršno škodo, pa naj bo ta posredna, neposredna, posebna ali slučajna, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta.

AYATANA, d. o. o. v nobenem primeru ni odgovorna uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali ki so z njih dosegljive, so na voljo takšne kot so prikazane in so zgolj informativne narave. AYATANA, d. o. o. si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali da omeji dostop oz. ne nadaljuje razvoja in prikazovanja teh spletnih strani, tudi brez vnaprejšnje najave. Prav tako AYATANA, d. o. o. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati z ali zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih strani.

To spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Slednja delujejo neodvisno od naših spletnih strani, zato za vsebino ali uporabo povezanega spletnega mesta ne odgovarjamo. Pri napotitvi preko povezav na druga spletna mesta AYATANA, d. o. o. ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja. Povezana mesta imajo morda lastna pravna obvestila in/ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih mest ogledate.
Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave. AYATANA, d. o. o. ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe.

V kakršnikoli obliki je prepovedano prikazovanje ali uporaba blagovne znamke ali logotipa AYATANA, d. o. o., brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in popravkov teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

Nazadnje posodobljeno: Lesce, 8. julij 2020.


IZJAVA O ZASEBNOSTI

Te določbe urejajo zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, ko se naročite na naše e-novice.
V podjetju AYATANA, d. o. o. spoštujemo vašo zasebnost in pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravnamo skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Upravljalec

Upravljalec vaših osebnih podatkov je:
Naziv: Ayatana, d. o. o.
Naslov: Alpska cesta 43, 4248 Lesce
Elektronski naslov: [email protected]

Z naročilom na naše e-novice nam posredujete naslednje osebne podatke: elektronski naslov, ime in priimek. Podatke potrebujemo za izpolnitev namena – pošiljanje e-novic. Vaše podatke obdelujemo z vašim soglasjem. Z namenom izboljšave naše ponudbe obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih.
Soglasje podate na način, da ob naročilu na e-novice obkljukate možnost, da se strinjate, da vam lahko na vaš izbrani elektronski naslov pošiljamo e-novice.
V kolikor želite osebne podatke spremeniti ali izbrisati iz naše evidence, nam pošljite elektronsko sporočilo na e naslov: [email protected], mi pa jih bomo nemudoma izbrisali. Prav tako lahko vedno prekličete soglasje oz. ga kadarkoli umaknete s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.
Vaše podatke bomo hranili za čas uresničitve namena – pošiljanja e-novic oz. do vašega preklica.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.